Istanbul Ozel Hastaneler

Wiki Article

Hastane

Artık halk artık sıra beklemeden rahat bir şekilde randevu alabiliyorlar. Sormalıyız, MHRS randevu alma sitesi tam olarak nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu nasıl oluşturulur? ALO 182 hattından randevu almak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Oluşturma Sistemi sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu oluşturan insanların sıra bekleme dertleri de sonlanmış bulunmaktadır. Kolaylıkla hastane randevularını oluşturan insanlar, randevu zamanı ve hastane seçiminin yanı sıra istedikleri doktora da randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahiptirler.

MHRS RANDEVU ALMA SİSTEMİ

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulmuş randevu oluşturma sistemi insanlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve doktorlara da büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Online olarak veya ALO 182 Hattı ile alınan randevular sayesinde hastalar saatler öncesinden hastaneye gitmek zorunda kalmadı
ı gibi hekimler de Hastane hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu alma sisteminde vatandaşlar MHRS’ye üye olmalı veya E-Devlet üzerinden sisteme giriş sağlamalıdır. fakat dijital platform kullanmak istemeyen insanlar için de kayıt almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 hattını aramaları yeterlidir.

MHRS ÜYELİĞİ VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen insanlar MHRS sistemine üye olmak istiyorlarsa MHRS web sitesini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu tercih etmelidir. Sonrasın da ekranda belirtilen ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesiyle MHRS üyeliği tamamlanır.

Fakat e-Devlet sitesine üye olan vatandaşlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu oluşturabilir. Bunun için MHRS web sitesine ulaşan insanların ‘e-Devlet ile giriş’ butonuna tıklamaları yeterlidir. e-Devlet HastaneHastane kapısına giriş yapan insanlar otomatik olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page